• 0723.746.356
  • dankara.adm@gmail.com
  • contact@administrareimobilebucuresti.com

DE CE O FIRMĂ DE ADMINISTRARE IMOBILE?

Pentru că dorești ca imobilul tău să fie administrat în mod profesional. Lasă toate aspectele în grija noastră. Garantăm siguranță și eficiență!

Colaborarea cu noi pentru serviciile de administrare blocuri și alte tipuri de imobile prezintă numeroase beneficii cum ar fi: siguranța, posibilitatea reducerii cheltuielilor, servicii conexe și complementare.

Pe lângă serviciile de administrare, contabilitate și casierie, îți oferim consultanță juridică, sprijin în înființarea asociațiilor de proprietari, dar și în recuperarea debitelor, servicii de întreținere și intervenții de reparații a spațiului comun precum și de curățenie.

Siguranța, garanția este conferită de faptul că deținem polițe de asigurare care pot acoperi o pagubă, bineințeles în condiția de a nu fi fost provocată intenționat.
CE NE CARACTERIZEAZĂ?

ORIENTAREA SPRE CLIENT

În serviciile oferite, punem la dispoziție fiecărui client în parte experiența și profesionalismul nostru, într-un parteneriat bazat pe colaborare și încredere.

ORIENTAREA SPRE REZULTATE

Considerăm motivația, inițiativa, specializarea și calificarea personalului ca determinante în obținerea rezultatelor așteptate.

CALITATEA SERVICIILOR

Ne evaluăm performanțele în raport cu cele mai înalte standarde și ne concentrăm eforturile pentru îmbunătățirea permanentă a calității seviciilor oferite.CUM NE CUNOAȘTEM?

Fiecare client are nevoile sale! Primul nostru dialog va fi unul de cunoaștere, o întâlnire astfel încât să ne putem crea imaginea de ansamblu și să putem înțelege cu adevărat nevoile dumneavoastră. Astfel vom putea să îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate perfect adaptate la nevoile asociației din care faci parte.

Odată ce descoperim toate nevoile tale vom trece rapid la treabă!CONTACTEAZĂ-NE PENTRU AJUTOR, SUPORT SAU/ȘI CONSILIERE


Servicii profesionale de administrare imobile București, Ilfov!